Integral renovation in San Javier

In the integral renovation of this house we performed, during different phases, the opening of the living room to the kitchen and the design of the backyard of the house.

During the integral reform we worked on the visual continuity of the living room and kitchen and the diagonals of the back and front patio from the main space of the house. In parallel, all the rooms were rehabilitated and the humidity present in a really old house was treated.

After this first phase, the renovation of the backyard patio was undertaken, building a pool and opening the porch, creating visual connection from the backyard to the pool and generating a much more cozy and bright space.

Contact with us

0 + 5 = ?

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *